U bent hier: Home » team » Tweede graad » Kadees

Kadees

Beschik jij over een goede portie energie, enthousiasme, leergierigheid, doorzettingsvermogen en durf jij je handen vuil te maken? Dan ben je bij de KADEES aan het juiste adres!

Voor taal en rekenen gaan we aan de slag met al onze vriendjes van het derde leerjaar. Juf Doenja helpt ons hier ook vaak bij! Voor muzische vorming en W.O. werken we dan weer in onze kleinere kadee-groep.

Wat staat er voor dit schooljaar allemaal op de planning? Dat is een heleboel! Leerrijke uitstappen tijdens W.O., leren cijferen, avonturen beleven met onze thema’s van Totemtaal, onze schoolreis, de coolste moves oppikken tijdens bewegingslessen, op stap met de fiets of het openbaar vervoer, elke donderdag waterpret, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes via onze actuaronde en nog zoveel meer.

Een échte kadee werkt niet alleen in de klas, maar houdt ook van ervaringen opdoen buiten onze schoolmuren!

Alle kadees zijn stuk voor stuk uniek en dat is een troef! Daarom zou ik graag nog afsluiten met een laatste vraag:

Mag ik met jou de wereld mooier maken? Door met jouw talent en gewoon zoals jij bent, op het stukje waar wij leven het beste van onszelf te geven!

Samen bouwen we dit schooljaar hopelijk aan veel fijne momenten, waar we later nog met een grote glimlach op terugkijken!

Dikke knuffels,

Juf Steffi