U bent hier: Home » nieuws

Heuglijk nieuws: AED voor GO! basisschool De Linde

GO! atheneum Klein Brabant en GO! basischool De Linde slaan samen met VZW Heart Saver de handen in elkaar voor het plaatsen van een Automatische Externe Defibrillator (AED) aan de schoolingang.

Een plotse hartstilstand is immers één van de grootste doodsoorzaken wereldwijd. Willen we de overlevingskansen van slachtoffers vergroten, dan is snel handelen de boodschap. Een AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. Iedereen mag en moet een AED-toestel kunnen gebruiken. Want elke seconde telt!

De vzw wil samenwerken met gemeenten, scholen, sportfederaties, apotheken en bedrijven om de openbaar toegankelijke defibrillatoren te installeren.
Dankzij dit fundraising initiatief wordt ook onze schoolomgeving HARTveilig,
De AED zal op het terrein van de school aan de ingang van het gebouw in de Lindestraat geplaatst worden zodat deze in geval van nood voor iedereen beschikbaar is.
Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen tot een HARTveilige schoolomgeving.

  • INSCHRIJVEN VOOR VOLGEND SCHOOLJAAR Heb je interesse om je kapoen in te schrijven in onze toffe school? Maak dan zeker een afspraak om een kijkje te komen nemen. Afspreken kan door een mailtje te sturen naar directeur@bsdelinde.net Je kan een afspraak maken tot en met 3 juli...Lees meer »

  • ONTBIJT op zaterdag 8 februari 2020

  • Kom zeker naar onze wintermarkt op 13 december!

  • Prettige vakantie!