U bent hier: Home

In de kijker

INSCHRIJVINGEN (03/07 tot 10/09)

Zoek je een fijne school voor je spruit? Kom dan zeker bij ons een kijkje nemen!


Je bent opnieuw welkom voor inschrijvingen vanaf maandag 20 augustus. Een afspraak kan je maken door een mailtje te sturen naar directeur@bsdelinde.net

OPEN KLASDAG (02/06)

Ben je op zoek naar een fijne school voor je kapoen? Kom dan zeker naar onze open klasdag op 2 juni! Tussen tien en twaalf ben je welkom in het klasje van onze Kabouters voor een woordje uitleg. Neem je kapoen zeker mee, dan kan die het klasje al eens ontdekken. Tot dan!

Jun10rniveau

Basisschool De Linde is een pionier op vlak van onderwijsorganisatie. Vanaf het schooljaar 2018-2019 slaan we de brug tussen ons en Atheneum Klein-Brabant door een uitbouw van een heus jun10rniveau op onze campus.

Onze infoavond is reeds achter de rug en we mochten heel wat enthousiaste nieuwsgierigen verwelkomen. Kon je er niet bij zijn maar wil je graag weten wat er is verteld?

Bekijk dan zeker deze PowerPoint van het infomoment!

Laatste blogberichten

 • Blog 2de graad L3: Blij met mijn lijf!
  07/03/2017
  Hallo allemaal! Wij zijn na de krokusvakantie met een nieuw thema gestart. Het thema heet 'blij met mijn lijf'. In dit thema gaan wij allerlei dingen te weten komen die te maken hebben met het lichaam van de mens.  Vandaag gingen we op onderzoek in duo's. Hoe lang is onze tong? Hoe hoog kunnen we onze vinger van de tafel tillen, wanneer we onze handpalm op de bank leg...Lees meer »

 • Blog 2de graad Stopmotion in L4A
  24/02/2017
  Het prachtige resultaat van een weekje hard zwoegen:

 • Blog 2de graad rarara...
  20/02/2017
  Wat zijn de leerlingen van het vierde leerjaar aan het doen? Benieuwd? Volg onze kids via de website !!!

 • Blog 2de graad L3: Lars & Brent vertellen over koraal!
  06/12/2016
  Brent en Lars hebben met hun volle beloningskaart gekozen voor de prijs "lesgeven voor mijn klasgenoten". De twee jongens kwamen vandaag een woordje uitleg geven in onze klas over 'koraal'. Alle kinderen luisterden geboeid naar de verschillende weetjes! Zo wisten ze ons te vertellen dat er verschillende soorten koraal bestaan: hersenkoraal, een koraaltak, paddenstoelko...Lees meer »

 • Blog 2de graad zeeklassen dag 3
  28/09/2016
  #dag3 #wandelenopdedijk #wistjedatjes #Nieuwpoort #Alber1monument #ganzenbord #zwemplezier #afscheidvanjufDorothea #herfstbbq #bomainthehouse #fouteparty #slaapwel

Bekijk oudere berichten Toon alle blogberichten